Etli Mantar

İsimli konu WH 'Damak Tadı' kategorisinde, breakerturk üyesi tarafından 3 Aralık 2007 tarihinde yazılmıştır. Konu Özeti: Etli Mantar. Malzemeler: 200 gr et, kub seklinde dogranmis 200 gr mantar, mutfak havlusu ile temizlenmis, dilimlenmis 1 sogan, dilimlenmis 2 adet sarimsak, dilimlenmis... > Piliç Etli Mantar Güveci (3 Kişilik) Mantar ...

  1. Sponsorlu Bağlantılar
    Malzemeler:
    200 gr et, kub seklinde dogranmis
    200 gr mantar, mutfak havlusu ile temizlenmis, dilimlenmis
    1 sogan, dilimlenmis
    2 adet sarimsak, dilimlenmis
    1 yk tereyag
    2 yk zeytinyag
    1 yk domates salcasi
    2 kap su
    1 tk tuz
    1 kk karabiber

    Hazırlanışı:
    Orta boy tencerede 1 kap su ile eti pisirin. Tereyag, zeytinyag, sogan, sarimsak, tuz ve biberi ilave edin. Arada karistirarak 10 dakika kadar sote edin. Domates salcasi, mantar ve 1 kap suyu koyun, kapagini kapayin, yarim saat kadar daha kisik ateste pisirin.

    Istediginiz cesit pilav ile servis yapin.

    Not: Mantari yikayarak temizlemeyin. Sunger gibi icine su cekicegi icin lezzetini kaybeder. Yumusak bir firca veya mutfak havlusu ile silerek temizleyin.
    Sponsorlu Bağlantılar
    3 Aralık 2007
    #1
  2. paylasim icin saol
    4 Aralık 2007
    #2
  3. paylaşım için sağol
    ellerine sağlık
    7 Aralık 2007
    #3
soru sor