Hazır Jöle Nasıl Yapılır Dr Oetker Jöle Nasıl Yapılır

İsimli konu WH 'Yaşam' kategorisinde, TRUzman üyesi tarafından 18 Mayıs 2013 tarihinde yazılmıştır. Konu Özeti: Hazır Jöle Nasıl Yapılır Dr Oetker Jöle Nasıl Yapılır. Bu yazıda Hazır Jöle Nasıl Yapılır Dr Oetker Jöle Nasıl Yapılır hakkında özet bilgiler bulabilirsiniz. hazır jöle nasıl yapılır ve dr oetker jöle nasıl... > Jöle Jöle Kullanıyormusunuz? ...

  1. Bu yazıda Hazır Jöle Nasıl Yapılır Dr Oetker Jöle Nasıl Yapılır hakkında özet bilgiler bulabilirsiniz. hazır jöle nasıl yapılır ve dr oetker jöle nasıl yapılır hakkında kısa özet bilgi olarak işinizi göreceğini düşünüyorum. Yaşam paylaşımlarımızın devamı gelecektir. Bir teşekkür yeter arkadaşlar. :)

    hazır jöle yapımı muhallebili jöleli pasta dr oetker jöle jöleli pasta etimekli jöleli pasta l

    [​IMG]

    Jöleli Pasta



    Jöleli Pasta Tarifi 1


    Malzeme

    • 1 su bardağı süt,
    • 1 su bardağı un,
    • 2 adet yumurta,
    • 2 çorba kaşığı margarin,
    • tuz,

    Jöle için:

    • 700 gram çilek,
    • 1 su bardağı tozşeker,
    • 20 yaprak jelatin,
    • 2-3 çorba kaşığı süt,
    • krem şanti

    Yapilisi
    Un, yumurta ve sütü çırpın. Margarini eritin. Teflon tavayı erimiş margarinle yağlayın. Kepçeyle karışımdan alıp tavaya dökün. Kreplerin iki yüzünü de pişirin. (Yaklaşık 20 adet krep hazırlamalısınız.) Jöle için yaprak jelatini soğuk suda eritin. Çilkelerin yarısını şekerle birlikte robottan geçirin. Jöleyi sütle inceltin. Küçük küçük dilimlenmiş çileğin üzerine gezdirin. Buzdolabına alıp soğutun.
    Dikdörtgen bir kek kalıbana kenarları dışarı taşacak şekilde birkaç tane krep yerleştirin. Kalan çileklerin yarısını da ikiye bölün. Kek kalıbına kat kat jöle, çilek ve krep yerleştirin. Pastayı buzkluta iki saat bekletin. Üzerini krem şanti ve artan çilekle süsleyin.

    Jöleli Pasta Tarifi 2


    Malzeme

    • Hazır pasta keki
    • 30 gr yaprak jelatin
    • 1 adet yumurta akı
    • 1 çay fincanı fındık içi
    • 250 gr toz şeker
    • 1/2 paket vanilya
    • 3 kahve kaşığı limon

    Yapilisi
    Hazır pandispanyayı herhangi bir şurupla da hafifçe ıslatılır. Krema da külah şeklindeki bir kâğıda doldurulur. Krema her iki pandispanyanın kenar çevrelerinde ince olarak sıkılarak gezdirilir. Bütün kremalanmış çevrelere çekilmiş yeşil fındıktan yapıştırılır. Arzu edilen meyvenin dilimleri, ya da meyvenin kendisi en üste döşenir ve pandispanya buzdolabına kaldırılır.
    Hazır jöle alınarak buzdolabından çıkarılan pastanın üzerine boşaltılır. Tekrar buzdolabına kaldırılarak dinlendirilir, daha sonra servise sunulur.

    Jöleli Pasta Tarifi 3


    Malzeme:

    • 1 litre süt
    • 1 yumurta
    • 5 kasik misir nisasta
    • 1 bardak seker- ben 8 kasik koydum
    • 1 yemek kasigi tereyag
    • 1 paket vanilya
    • 1 paket Dr.Oetker Jöle ( tr'de kirmizi jöle olarak sanirim visne var ama kirmizi olmasi yeterli zaten)

    Yapilisi:

    Yumurta ve nisastayi biraz süt ile karistirin daha sonra kalan sütle birlikte icine sekeri ve yagi, vanilya haric, katin ve muhallebi kivaminda pisirin bir iki tasim kaynattiktan sonra vanilyayi ekleyip ocaktan alin.
    Islatilmis büyük kare borcama muhallebiyi dökün.
    Hazir jöleyi pakette yazdigi sekilde hazirlayin (ben biraz eksimsi olsun diye su yerine meyvenin suyundan da ekliyorum.)
    meyvenizi, ahududu veya visneleri, muhallebinin üzerine serpistirin ve jöleyi dikkatlice üstüne dökün.
    Buz dolabinda bir kac saat katilasmasini bekleyin.
    Malzeme
    18 Mayıs 2013
    #1
soru sor