İngilizce Test Soruları

İsimli konu WH 'Yabancı Dil' kategorisinde, -Successful- üyesi tarafından 11 Aralık 2011 tarihinde yazılmıştır. Konu Özeti: İngilizce Test Soruları. 1. I haven’t cleaned my shoes .................... . A) just B) yet C) ever D) never 2. This is the most .................... dress I’ve ever bought. A)... 60 soruluk test ingilizce 154 soruluk test > ingilizce ...

  1. Sponsorlu Bağlantılar
    1. I haven’t cleaned my shoes .................... .
    A) just B) yet C) ever D) never

    2. This is the most .................... dress I’ve ever
    bought.
    A) expensive B) difficult
    C) powerful D) crowded

    3.Emine was reading a book as ....................
    A) she is sleeping.
    B) she went shopping.
    C) she drives to work.
    D) she was listening to music.

    4. If you’re hungry, ....................
    A) take an aspirin.
    B) have a bath.
    C) eat a hamburger.
    D) go to the dentist.

    5. .................... if you don’t see well.
    A) You may go out
    B) You can watch TV
    C) You will have dinner
    D) You must wear glasses

    6. I couldn’t ................ when I was four years old.
    A) read B) eat C) breathe D) think

    7. When I finish my cooking lessons ....................
    A) I’ll be able to fly a plane.
    B) I’m able to speak three languages.
    C) I’ll be able to cook delicious meals.
    D) I was able to swim in the sea.

    8. This glass is empty. There isn’t ....................
    water in it.
    A) some B) any C) many D) much

    9. ................. glasses of milk do you drink a day?
    A) How much B) How often
    C) How long D) How many

    10. I know a child .................. plays the guitar well.
    A) which B) what
    C) who D) where

    11. Ali has a bad cough ....................
    A) He should drink cold water.
    B) He shouldn’t use a dictionary.
    C) He shouldn’t eat too much.
    D) He should stop smoking.

    12. Look at the girl who is laughing. She ..............
    happy.
    A) looks B) tastes
    C) smells D) speaks

    13. Patients are looked after .................... nurses.
    A) up B) by C) of D) to

    14. This room is too .................... to study in.
    A) dark B) high C) thick D) low

    15. A: Have you ................. had a traffic accident?
    B: No, never.
    A) never B) just C) ever D) yet

    16. A: Have you ever ridden a motorbike?
    B: Yes, I have.
    A: When did you ride a motorbike?
    B: ........................................
    A) I like riding motorbike.
    B) I haven’t ridden my motorbike yet.
    C) I can’t ride a motorbike.
    D) I rode a motorbike last year.

    17. A: What is the most ....................
    B: Döner.
    A) interesting book you have ever read?
    B) delicious food you have ever eaten?
    C) luxurious hotel you have ever stayed?
    D) frightening film you have ever watched?

    18. A: .................... was he born?
    B: In 1990.
    A) When B) Where C) Who D) What

    19. A: ........................................
    B: That’s a good idea.
    A) Do you like travelling by plane?
    B) What shall we do this weekend?
    C) Why don’t we go to Kapadokya?
    D) What are you doing tomorrow?

    20. 6+3=9 işleminin yazılışı aşağıdakilerden hangisidir?
    A) Six plus three equals nine.
    B) Six minus three equals three.
    C) Six times three equals eighteen.
    D) Six divided by three equals two.

    Cevaplar:

    1. B
    2. A
    3. D
    4. C
    5. D
    6. A
    7. C
    8. B
    9. D
    10. C
    11. D
    12. A
    13. B
    14. A
    15. C
    16. D
    17. B
    18. A
    19. C
    20. A



    alıntı
    Sponsorlu Bağlantılar
    11 Aralık 2011
    #1
soru sor