Tavada Köfte Yağsız Tavada Köfte

İsimli konu WH 'Yaşam' kategorisinde, Meryyemm üyesi tarafından 27 Mayıs 2013 tarihinde yazılmıştır. Konu Özeti: Tavada Köfte Yağsız Tavada Köfte. Arkadaşlar Tavada Köfte Yağsız Tavada Köfte ile ilgili bilgileri bu yazıda paylaşıyorum. Yaşam kategorisinde, tavada köfte ve yağsız tavada köfte hakkında... Köfte Köfte ...

  1. Sponsorlu Bağlantılar
    Arkadaşlar Tavada Köfte Yağsız Tavada Köfte ile ilgili bilgileri bu yazıda paylaşıyorum. Yaşam kategorisinde, tavada köfte ve yağsız tavada köfte hakkında bilgiler bulabilirsiniz. Bu konu umarım işinize yarar.

    kızartmalık köfte tavada köfte nasıl yapılır tavada kofte tarifi tavada kızartma köfte tarifi tavada köfte tarifleri

    Tavada Köfte Yağsız Tavada Köfte

    Tavada Köfte



    Tavada Köfte Tarifi 1


    Malzemeler:

    • 1,5 kg. köftelik kıyma
    • 1/2 demet maydanoz
    • 2 adet soğan
    • 4 diş sarmısak
    • 3 dilim ekmek
    • 1 yumurta
    • Köfte baharı
    • Karabiber,
    • Kimyon
    • Tuz
    • Sıvı yağ

    Yapılışı:
    Soğanı ve sarımsağı rendeleyin. Ekmekleri ıslatıp güzelce sıkın. Yumurtayı ve baharatları katın. Kıyılmış maydanozu ilâve edip, iyice yoğurun. Yumurta şekli verip hamuru bastırın. Sıvı yağda iki yüzünü de kızartın.

    Tavada Köfte Tarifi 2


    Malzemeler:

    • 500 gr. az yağlı kıyma
    • 1 adet soğan
    • 2 dilim ekmek içi
    • 1 adet yumurta sarıst
    • 1 tutam tuz
    • 1 tutam karabiber
    • 1 tutam kimyon
    • 6-7 sap maydanoz
    • Kızartmak için sıvıyağ

    Yapılışı:
    Soğanı rendeleyip, kıymaya ekleyin. Bir süre suda beklettiğiniz ve ıslattığınız ekmek içini de ufalayarak kıymaya ilave edin. ince ince kıyılmış maydanozu ve diğer malzemeleri kattıktan sonra kıymayı iyice yoğurun. Ceviz büyüklüğünde parçalar kopararak elinizle ince uzun bir şekil verip hafifçe bastırın. Kızgın sıvıyağda arkalı önlü kızartın. Haşlanmış sebzelerle birlikte servis yapın.

    Tavada Köfte Tarifi 3


    Malzemeler:

    • 500 gr. az yağlı kıyma
    • 1 adet soğan
    • 2 dilim ekmek içi
    • 1 adet yumurta sarıst
    • 1 tutam tuz
    • 1 tutam karabiber
    • 1 tutam kimyon
    • 6-7 sap maydanoz
    • Kızartmak için sıvıyağ

    Yapılışı:
    Soğanı rendeleyip, kıymaya ekleyin. Bir süre suda beklettiğiniz ve ıslattığınız ekmek içini de ufalayarak kıymaya ilave edin. ince ince kıyılmış maydanozu ve diğer malzemeleri kattıktan sonra kıymayı iyice yoğurun. Ceviz büyüklüğünde parçalar kopararak elinizle ince uzun bir şekil verip hafifçe bastırın. Kızgın sıvıyağda arkalı önlü kızartın. Haşlanmış sebzelerle birlikte servis yapın.
    Sponsorlu Bağlantılar
    27 Mayıs 2013
    #1
soru sor